Ostale informacije

Montenegro-Booking.com je kompanija registrovana u Crnoj Gori, koja obavlja poslove u turizmu i informacionim tehnologijama. Svjesni dinamike modernog tržišta u turizmu, te sve većeg prisustva Crne Gore, kao destinacije i ponude na globalnom svjetskom tržištu, preko globalnih kanala i portala za rezervacije smještaja, naša kompanija djeluje i razvija se u tom pravcu.
MITS daje podršku vlasnicima smještaja, prati ih i edukuje, kako bi što uspješnije prezentovali svoje objekte na globalnim kanalima prodaje, te dinamičnom tržištu turizma, koje svake godine postaje sve zahtjevnije . Mi u saradnji sa vlasnicima objekata unaprijeđujemo njihovo poslovanje , čineći ih što konkurentnijim na tržištu i bolje organizovanim.
Imamo posvećen i stručan tim, koji se sastoji od više stručnjaka raznih profesija, spreman da odgovori svakom izazovu koji pred nas stavlja tržište. Vjerujemo u superiornost sistema koje nudimo, kao i dobar marketing i organizaciju, koji uvijek daju rezultate, što nam daje mogućnost da dijelimo naš uspjeh sa uspjehom vlasnika objekta, što nam je cilj kojem uvijek težimo. Tako naše usluge naplaćujemo samo po realizaciji rezervacija u objektu.

Unaprijedimo zajedno Vaš posao!

Radujemo se saradnji sa Vama!

Topliški put bb 85310 Budva, Crna Gora

+382-69-218-369

+382-69-514-878

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kontakt forma